fcb.portal.reset.password

Igropulo, una de les estrelles de Rússia. Foto: Arxiu FCB.

Els internacionals del Barça Intersport segueixen disputant els seus partits amistosos. Aquest divendres, la representació blaugrana es va reduir a un partit, el que van disputar les seleccions de Rússia i Bielorússia al torneig de Dansk. Aquest duel va enfrontar dos blaugranes: Konstantin Igropulo contra Siarhei Rutenka.

I la victòria va ser clara i contundent per al conjunt rus, que es va desfer del seu país veí sense cap mena de problemes: 33-22, en un duel que va quedar resolt ja al final dels primers 30 minuts, quan Rússia dominava per 17-10.

Segona jornada de la Supercup

Molta més representació s'espera avui, en la segona jornada de la Supercup, que s'està disputant a terres alemanyes. Després de la seva victòria en el primer partit, la selecció espanyola –amb els barcelonistes Sarmiento, Entrerríos, Mikel, Viran Morros, Rocas i Ugalde- s'enfronta a la potent selecció danesa, on destaca, entre d'altres, Jespper Noddesbo. El partit començarà a les 16.10 hores.

Unes hores abans (13.45 h) s'enfronten Alemanya i Suècia, amb dos jugadors del Barça Intersport: Magnus Jernemyr i Johan Sjöstrand.

Més partits

La França de Sorhaindo i Eslovàquia, després de la victòria sorprenent dels eslovacs del dijous, tornen a jugar avui. També es disputen dos partits del torneig de Dansk: Bielorússia-Polònia i Àustria-Rússia.

Tornar a dalt