fcb.portal.reset.password

Juanín /FOTO: ARXIU FCB

El Barça Intersport ha tornat aquest dimecres al matí a l'entrenament amb ganes de mirar endavant. Tot i que la Lliga i la Copa del Rei són els compromisos més pròxims, cap jugador podia evitar pensar en el rival que els espera en els vuitens de la Lliga de Campions, el Montpeller.

Rival perillós

"És un partit molt complicat perquè és el millor equip de França. Tot i ser francès, el meu cor està al Barça i, com a equip, farem tot el que puguem per guanyar", ha explicat el gal Cedric Sorhaindo.

També Víctor Tomás creu que el Montpeller serà un rival perillós tot i la fase de grups força irregular que van fer els francesos: "No han tingut una bona actuació en la primera ronda de la Champions, però som conscients del perill que té aquest equip. Sabem la dificultat que té l'eliminatòria i que hagin estat quarts en el seu grup, i en cap cas fa que ens confiem".

Tot i que el Barça Intersport tingui el factor pista a favor en aquests vuitens de final, Juanín considera que l'equip ho tindrà difícil: "En aquest punt tots els equips es coneixen molt perquè es veuen molts vídeos i partits i, per tant, és difícil sorprendre'ns els uns als altres. Sabem que el Montpeller és un bon conjunt, que té un gran potencial però nosaltres també tenim coses a dir".

Karabatic, líder del conjunt francès

El Montpeller és l'actual líder de la Lliga francesa, un rival temible liderat per Nikola Karabatic. "Parlo molt amb ell i m'ha dit que està molt content perquè ens enfrontem. Ens encanta a tots dos", comenta Sorhaindo.

Tornar a dalt