fcb.portal.reset.password

Sarmiento en un moment del partit / FOTO: Uros Hocevar - EHF

Sis jugadors del Barça Intersport lluitaran aquest diumenge, a les 14,30 hores, per aconseguir el bronze a l'Europeu d'handbol. Tomás, Morros, Sarmiento, Entrerríos, Juanín García i Ugalde tindran l'oportunitat de tornar de Sèrbia amb la medalla de bronze.

Lleuger avantatge danès al descans

En la primera semifinal d'aquest divendres, Dinamarca ha arribat al descans per davant en el marcador després d'una primera part molt igualada (12-10). Jensen i Hansen, amb dos gols en l'últim minut, han donat aquest lleuger avantatge als danesos.

Reacció insuficient a la represa

A la represa, Dinamarca ha eixamplat una mica més el seu avantatge. Però la selecció entrenada per Valero Rivera ha reaccionat i ha arribat a empatar el partit en diverses ocasions. Fruit d'aquesta reacció s'ha entrat a l'últim minut amb empat a 24 gols. L'exblaugrana Mikkel Hansen ha marcat pels danesos, i en l'últim atac de la selecció espanyola els jugadors han reclamat un possible penal sobre Cristian Ugalde. Al final, 25 a 24 favorable a Dinamarca.

Els jugadors blaugrana Tomás, Morros, Sarmiento, Entrerríos, Juanín García i Ugalde han participat activament en aquest duel contra Dinamarca. Entrerríos ha anotat tres gols, Sarmiento, Tomás i Ugalde n'han fet dos i Juanín i Morros n'han marcat un cadascun.

Tornar a dalt