fcb.portal.reset.password

Igropulo i Juanín, dos dels blaugranes que juguen l'Europeu d'handbol. Foto:Arxiu-FCB

La segona jornada de l'Europeu d'handbol va portar victòries, empat i derrota per als jugadors blaugrana. Suècia, amb Jernemyr i Sjöstrand, va vèncer Txèquia, i la Rússia d'Igropulo, que va caure davant França i Espanya, amb sis barcelonistes, va empatar davant Hongria.

Empat al final

Ugalde, Tomás, Viran, Sarmiento, Entrerríos i Juanín van veure com la victòria se'ls escapava en el darrer segon. Un penal favorable a Hongria va permetre als magiars empatar a 24 amb el rellotge a zero.

Malgrat el gran partit que va fer Espanya contra França, davant Hongria el combinat no va mantenir l'altíssim nivell demostrat i un polèmic penal va permetre l'empat final.

Ugalde va marcar 4 gols i es converteix en el segon màxim golejador d'Espanya, per darrere de l'exblaugrana Joan Cañellas, que en va fer 6.

Jernemyr i Sjöstrand continuen destacant

Els dos suecs del Barça Intersport continuen sent homes clau amb Suècia. Jernemyr va jugar 23 minuts en defensa i Sjöstrand va fer un 35% d'aturades per contribuir al triomf dels suecs davant Txèquia per 29 a 33.

Els suecs s'hauran de veure dijous les cares amb Alemanya, en un partit decisiu per al primer lloc del Grup B.

5 gols d'Igropulo no són suficients

Els 5 gols del blaugrana Konstantin Igropulo no van poder evitar la derrota de Rússia per 24 a 28 davant França. El lateral blaugrana de la selecció russa va llançar amb un 63%  d'encert en els 35 minuts que va estar a la pista.

França va obtenir un triomf vital de cara a lluitar per la primera posició, malgrat no poder comptar encara amb el blaugrana Cedric Sorhaindo, per molèsties físiques.

Tercera jornada de l’Europeu d’handbol

Dijous 19

18.15 h Alemanya-Suècia

Divendres 20

18.15 h Espanya-Rússia

20.15 h França-Hongria

Tornar a dalt