fcb.portal.reset.password

Els jugadors del Barça Intersport, amb el carnet 'Amic de l'handbol'. (Foto: Miguel Ruiz - FCB)

Els homes de Xavi Pascual han passat aquest dimarts per l'Oficina d'Atenció al Barcelonista per fer-se el seu carnet d'Amics de l'handbol. D'aquesta manera, els jugadors del Barça Intersport donen suport a la nova campanya d'abonaments a les seccions del Palau, que permet abonar-se de formar individual a cada esport, sense la necessitat de ser soci i a un preu molt atractiu. En el cas de l'handbol, el preu és de 60 euros per als socis i 70 per al públic en general, i permet gaudir d'un seient fixe assegurat per a tots els partits de la temporada.

Un preu assequible

"És un preu molt bo", afirma Víctor Tomàs. "Espero que moltíssima gent s'animi perquè és una lliga molt competida i tenim la sort de tenir un equip que aspira a tots els títols i esperem que la gent de Barcelona després de la temporada que vam fer l'any passat s'animin i vinguin a animar-nos, que els necessitem".

Treballar per enganxar els aficionats

Ara l'objectiu dels blaugranes és engrescar els aficionats a l'handbol. "En una ciutat com Barcelona ens costa enganxar la gent perquè hi ha molta oferta esportiva", assegura Albert Rocas. "Però el club ha fet un gran esforç oferint aquests preus i promocionant-ho". L'extrem blaugran és conscient que ara depèn de l'equip "perquè la gent s'ho passi bé i vulgui tornar."

Fes-te Amic de l’handbol

Els socis del FC Barcelona tenen entrada gratuïta a tots els partits d'handbol al Palau, però si són autèntics fans de l'handbol i volen gaudir del mateix seient tota la temporada, estalviar-se les cues a taquilles i tenir el seient garantit sigui quin sigui el partit, poden ser abonats a l'handbol per només 60 €. Els socis ja abonats al bàsquet, gaudeixen d'un 25% de dte. addicional en l'abonament d'handbol (45€). Els aficionats a l'handbol que no siguin socis, poden abonar-se per un preu de 70 €. Les inscripcions es poden fer de forma presencial a l'OAB.

Tornar a dalt