fcb.portal.reset.password

S'espera un Palau ple dissabte/ FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB

Dissabte a les 20.15 i al Palau Blaugrana, arriba el gran clàssic de l’handbol estatal entre el FC Barcelona Intersport i el BM Atlètic de Madrid. Un clàssic, que a més de ser el gran partit de l’handbol estatal, donaria el títol de Lliga al FC Barcelona en cas de victòria davant els matalassers.

El partit ha creat una gran expectació entre els aficionats blaugrana i, a hores d’ara, només queden 700 entrades amb visibilitat a disposició de socis i aficionats.

[[BOTOVERMELL::COMPRA++FCB Intersport-Atlètic Madrid::https://entrades.fcbarcelona.cat/Ticketing/gestionURL?bean=estadoCompra&accion=iniciarCompra&aforo=&idCompeticion=3004&jornada=28&lang=ca::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]


Socis, entrada gratuïta

El socis del FC Barcelona tenen l’entrada gratuïta, fins que s’exhaureixin, al partit de dissabte contra el BM Atlètic de Madrid. Només cal que vagin a les taquilles del Club i amb el seu carnet podran retirar una entrada.

Els ‘amics’ de l’handbol i els ‘amics del Palau Blaugrana tenen l’entrada garantida presentant el seu abonament a l’entrada del Palau, com és habitual.

Les entrades per al públic, mentre no s’esgotin, tenen un preu de 15 euros.

Tornar a dalt