fcb.portal.reset.password

Duixebàev i Pascual, a la roda de premsa prèvia a la Supercopa. (Foto: Asobal)

Talant Duixebàiev i Juan José Hombrados, per part de l'Atlètic de Madrid, i Xavi Pascual i Laszlo Nagy, pel Barça Intersport, han estat els protagonistes de l'arrencada en la vessant competitiva de la Supercopa. Amb les dues plantilles ja a l'escenari del que és el primer títol oficial de la temporada 2011/12, el Palacio de Vistalegre, s'ha celebrat la roda de premsa oficial.

Els quatre protagonistes han reconegut que, tot i que el títol arriba d'hora ja que no tenen ritme de competició, el fet que hi hagi un trofeu en joc ja els motiva. A més, la gran rivalitat també és un altre al·licient a l'enfrontament. "No hi ha favorits", ha sentenciat el tècnic de l'Atlètic de Madrid. Les paraules de Duixebàiev han estat ratificades per Pasqui.

El factor ambiental

Una altra de les grans incògnites de la Supercopa és saber quina serà la resposta de la gent. Madrid torna a viure handbol i, malgrat que les expectatives són força encoratjadores ja que el ritme de venda d'entrades és altíssim –ja se n'han venut prop de 10.00–, caldrà esperar a l'hora del partit i veure com va.  "Esperem que la gent s'ho passi bé. Suposem que el fet que es jugui a Madrid afavorirà l'Atlètic de Madrid, però ja estem acostumats a jugar en escenaris adversos", ha comentat Nagy. Per al capità matalasser, Hombrados, l'objectiu prioritari és que "la gent gaudeixi de l'espectacle i que tinguin interès per tornar-hi".

Dream Cheers, Select i Iberia

Abans de la roda de premsa dels entrenadors i capitans del Barça Intersport i de l'Atlètic de Madrid, la Lliga Asobal ha firmat els convenis amb Select, proveïdor oficial de la pilota de joc, Dream Cheers, el grup d'animació, i Iberia, que torna a col·laborar amb la Lliga d'handbol.

Tornar a dalt