fcb.portal.reset.password

Víctor Tomás entrenant-se amb la selecció espanyola a Barcelona / FOTO: ARXIU FCB

Tot és a punt per a l'inici del Campionat d'Europa d'handbol, que arrenca aquest diumenge a Sèrbia. Fins a 10 jugadors del FC Barcelona Intersport estan concentrats amb les seves seleccions per intentar aconseguir el màxim títol en l'àmbit europeu.

Víctor Tomás, Dani Sarmiento, Raúl Entrerríos, Viran Morros, Cristian Ugalde i Juanín García competiran amb la selecció espanyola. Magus Jrnemyr i Johan Sjöstrand defensaran la samarreta del combinat suec. Cedric Sorhaindo perseguirà el títol amb França i Konstantin Igropoulo, amb Rússia.

Grup C, lluita de color blaugrana

Els capritxos del sorteig van voler que tres de les seleccions on participen jugadors del Barça Intersport es trobin en la primera fase de la competició. Espanya, França i Rússia formen part del Grup C, completat per Hongria.

El primer duel entre blaugranes tindrà lloc el proper dilluns a les 18.15 hores, en l'Espanya-França, tot i que aquest enfrontament entre companys d'equip podria truncar-se, ja que Sorhaindo és dubte per unes molèsties als isquiotibials, segons informa la Federació francesa. Del que no hi ha dubte és que Espanya haurà d'oferir el màxim nivell des de l'inici del torneig, ja que la selecció gal·la és la vigent campiona i un dels conjunts més forts.

Jrnemyr i Sjöstrand, els primers a jugar

Jrnemyr i Sjöstrand seran els primers blaugranes a debutar. Ho faran diumenge (19.30 hores) contra Macedònia. Suecs i macedonis estan enquadrats al Grup B, juntament amb Alemanya i Txèquia. L'altre blaugrana, Igropoulo, entrarà en escena, en aquest Europeu, dilluns davant d'Hongria, (20.15 hores), just després de l'Espanya-França.

Tornar a dalt