fcb.portal.reset.password

Raúl Entrerríos / FOTO: ARXIU FCB

El FC Barcelona i Raúl Entrerríos han arribat a un acord per ampliar el vincle contractual que els unia i que finalitzava la temporada 2012/13. Entrerríos i la secció d'handbol del FC Barcelona han acordat ampliar el contracte fins a la fi de la temporada 2014/15.

Vinculat als èxits

Raúl Entrerríos és un home vinculats als èxits del Barça d'handbol. Va incorporar-se a la disciplina blaugrana el curs 2010/11, provinent del BM Valladolid, i en la seva primera temporada va ajudar els blaugranes a aixecar la Lliga Asobal i la Champions.

Però la carrera d'aquest central asturià, nascut a Gijón fa 30 anys, ja tenia guardons abans de fitxar pels blaugranes. Dues Recopes d'Europa, una amb l'Ademar de Lleó i una altra amb el BM Valladolid, i una Copa del Rei amb els lleonesos, eren el bagatge de títols, en l'àmbit de clubs, que tenia abans de fitxar pel FC Barcelona

En l'àmbit de seleccions, Entrerríos ha estat campió del món a Tunísia el 2005, i va obtenir el bronze el 2011; a més, va guanyar la medalla de plata a l'Europeu de Suïssa el 2006, i la de bronze als Jocs Olímpics de Pequín el 2008.

Entrerríos, jugador de talent

Raúl Entrerríos ocupa, habitualment, la posició de central al joc del FC Barcelona Intersport. L'habilitat en la direcció de joc i el llançament exterior són dues de les característiques més importants de l'asturià.

La seva habilitat i el seu talent han fet que hagi estat escollit millor central de la Lliga Asobal 2010 i 2011.

Tornar a dalt