fcb.portal.reset.password

Jernemyr, en acció. FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB.

Jernemyr i el FC Barcelona acorden vincular-se fins a la fi de la temporada 2012/13, amb opció de renovar per una temporada més INT

El FC Barcelona Intersport i Magnus Jernemyr han arribat a un acord per ampliar el contracte del jugador, que finalitzava a la fi de l'actual temporada. Jernemyr signarà per una temporada més, amb opció a seguir vinculat al FC Barcelona Intersport la temporada 2013/14.

Un baluard defensiu

Jernemyr és un pivot que actua principalment en defensa. Nascut l'any 1976 a Orsa, (Suècia) va arribar al FC Barcelona el curs 2008/09 provinent del Gudme danès. Però aquesta no era la seva primera experiència a l'Asobal, anteriorment, i durant dues temporades, de 2005 a 2007, va jugar la lliga estatal amb el Torrevella.

El pivot suec destaca en el centre de la defensa. Home clau dels esquemes defensius de Xavi Pascual, Jernemyr assumeix el paper de defensar els pivots rivals i de realitzar un gran nombre de blocatges en els llançaments de la primera línia rival.

Els títols, amb el Barça

Un dels objectius de Jernemyr en arribar a Barcelona era la consecució de títols. Des del seu fixatge pel FC Barcelona, Jernemyr ha contribuït a aixecar una Lliga, una Champions, dues Supercopes, dues Copes del Rei, dues copes Asobal i dues Lligues dels Pirineus. En total 10 títols.

A la vegada, el seu bon rendiment a la defensa blaugrana li ha possibilitat de retornar a la selecció sueca, després de les campanyes dutes a terme amb la samarreta blaugrana.

Tornar a dalt