fcb.portal.reset.password

Pedro s'ha acomiadat del Club en roda de premsa / MIGUEL RUIZ - FCB

Pedro Rodríguez Ledesma ja s’ha acomiadat del FC Barcelona. Acompanyat per la seva família, els seus excompanys i tot el cos tècnic del primer equip, el canari ha volgut donar les gràcies a tothom per haver-lo fet partícip d’aquest gran club i per haver fet el seu somni realitat. També ha tingut paraules d’agraïment cap a la directiva, per entendre la seva decisió i per respectar-la, i ha assegurat ser “molt feliç per tots els moments viscuts i tots els títols guanyats” amb el FC Barcelona.

“Jugar en aquest Club era un somni que tenia des de petit. Sempre m’he sentit molt bé aquí [...]. He intentat aprendre de tots els exemples i les llegendes que han passat pel Barça. Això m’ha servit per formar-me com a persona, per transmetre els valors d’aquesta entitat. Crec i espero haver-ho fet de la millor manera possible [...]. Ara estic trist per deixar casa meva, però content per haver-me esforçat al màxim”, ha comentat.

El comiat, el més difícil

Pedro Rodríguez ha volgut remarcar que “el més complicat de deixar aquesta casa és el comiat amb els companys, amb tots els treballadors i amb l’afició blaugrana”, que sempre li han mostrat el seu suport. A més a més, el canari ha reconegut que sap que com aquí no estarà enlloc, perquè té tota la seva vida aquí i “el Barça és el millor club del món”.

I és que per a Pedro, que “volia haver-se pogut retirar com a jugador del FC Barcelona”, el comiat que està vivint representa una situació “molt emotiva”. Malgrat tot, el davanter, que marxa per poder tenir “més minuts i més continuïtat”, ha assegurat que se sent content “per poder afrontar nous reptes”.  

“Em quedo amb tots els moments d’eufòria i d’alegria que he viscut. M’emporto totes les experiències viscudes amb els meus companys”, ha sentenciat.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();