Xavi:

Xavi: "És una pena perquè hem fet un treball molt bo"

El tècnic ha parlat després de la derrota del Clàssic del Bernabéu i ha assegurat que "hem merescut el triomf"

No ha estat possible i el FC Barcelona no ha pogut sumar cap punt de la seva visita al Santiago Bernabéu. Una derrota que allunya els culers del títol de Lliga, perquè el Madrid s'escapa a 11 punts quan falten 6 jornades per acabar la temporada. "És una pena perquè hem fet un treball molt bo i se'ns escapa per situacions que no controlem: una defensa en l'àrea o parar una transició molt clara", ha dit Xavi en roda de premsa davant els mitjans de comunicació, a més d'afegir: "És molt injust. Hem dominat i hem generat ocasions. És el partit que havíem de fer, però se'ns escapa".

 

Malgrat aquests "petits detalls que decideixen el duel", el tècnic, però, ha volgut deixar clar que "hem d'estar orgullosos per com hem competit i jugat a futbol". "Hem controlat bé i hem merescut la victòria. Marxo amb una contradicció perquè amb el partit que hem fet el normal és guanyar, però hem perdut per circumstàncies", ha afegit.

A més, Xavi ha sentenciat: Toca digerir la derrota, que costarà perquè no era merescuda, però ens queda l'objectiu de seguir jugant i aconseguir la segona plaça, que ens dona el bitllet per a la Supercopa".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut