fcb.portal.reset.password

Bartra, sortint de la sala de premsa de la Ciutat Esportiva / MIGUEL RUIZ-FCB

Un cop disputades les dues Supercopes, arriba l’hora de la competició regular. Revalidar el títol és un repte que Bartra afronta molt motivat: “Em trobo amb molta energia, molt més madur, i aquesta temporada m’arriba en un moment molt bo en l'aspecte personal i professional”. El central blaugrana ha destacat que aquesta és una Lliga que “s’ha de defensar més que mai”, i ha considerat que el fet de no haver guanyat la Supercopa d’Espanya els servirà “per anar a més”. “Aprendre dels errors és el que et fa créixer”, ha subratllat.

A la roda de premsa celebrada aquest divendres, Marc Bartra ha parlat dels temes següents:

Inici de la Lliga

“Físicament ens anem trobant millor, amb més forces. On no arribi el físic hi arribarà l’aspecte mental. Comencen coses noves i l’equip ho sabrà tirar endavant”.

“La temporada arriba en un moment molt bo en l'aspecte personal i professional. Vaig sentir que el millor era estar aquí i seguir triomfant al Barça. Sabia que seria dur, com està sent, però tinc moltes ganes de sortir-me amb la meva i triomfar amb aquest equip”.

“Hem de reiniciar-nos i saber el que ens trobarem, anant a totes. Ens hem d’oblidar del passat i centrar-nos en el present”.

Anàlisi de l’Athletic Club

“L’Athletic és un equip incòmode i el millor que podem fer és recuperar-nos, fer un bon futbol i aconseguir els tres punts”.

“Quan un dia no ha sortit gaire bé, tinc moltes ganes que es repeteixi aquest dia. Al Barça tenim la sort que es competeix de manera molt seguida, i han passat moltes coses per aprendre d’errors”.

"Quan juguem bé, és cosa de tot l’equip, i quan hi ha errors, també. Hem de millorar tots els aspectes, intentar que no hi hagi errors individuals”.

“Aduriz és un davanter que ha fet molts gols i que sap moure’s molt bé. És molt llest i hem d’estar-hi més a sobre del normal, però, sobretot, hem de ser nosaltres mateixos”.

La sortida de Pedro

“Amb la sortida de Xavi i Pedro no perdem potencial. Són dos jugadors que aprecio molt. Els trobaré molt a faltar, però en equips com el Barça marxen jugadors molt bons i en tornen de molt bons”.

“Continem sent un bon grup de gent de la casa. No sempre poden sortir jugadors fets i madurs per al primer equip. Però amb els de fora continuarà sent una barreja imparable”.

Estrena com a pare

Marc Bartra també ha estat felicitat per la seva flamant paternitat, després d'haver nascut aquest dijous la seva filla, Gala.


Marc Bartra: “Aprendre dels errors és el que et... by fcbarcelona
Tornar a dalt