fcb.portal.reset.password

Luis Suárez ha estat elegit com a millor jugador del partit / MIGUEL RUIZ - FCB

“Estic content perquè a mesura que passen els dies l’equip s’està adaptant i sentint-se còmode. A part del resultat, l’important és que hem deixat una bona imatge”. Així ha valorat Luis Suárez la victòria per 2-1 sobre Los Angeles Galaxy, en el primer partit de la Gira Americana 2015.

L’uruguaià, elegit com a millor jugador del partit, ha estat el primer golejador de la pretemporada 2015/16, a l'obrir la llauna just abans del descans. “Ha estat una jugada que s’ha creat dins l’àrea. El defensa ha intentat rebutjar la pilota però m’ha rebotat a mi i m’ha quedat per fer l’1-0”, ha explicat.

A continuació us oferim les reaccions d'altres protagonistes del partit:

Douglas Pereira:

“Estic content pel partit i el resultat, tot i que encara ens queda molt per millorar. L’equip ha aconseguit els propòsits de l’entrenador i anirem creixent a mesura que passin els dies”

“Em sento molt bé, com a casa. Des del primer dia em vaig sentir molt ben rebut i em trobo molt còmode amb els companys”

“Faig el que em demana el ‘míster’. Treballo cada dia per millorar dins un club tan gran com el Barça. Crec que puc arribar fins on l’entrenador em demana”

Thomas Vermaelen:

“Respecte a la lesió de l’any passat he de dir que em trobo molt bé. He de seguir exercitant-me i millorant per als pròxims partits”

José Suárez:

“És el primer partit de la Gira, l’equip ha estat molt bé i molt intens. Veurem ara com van els propers partits”

“No em sorprèn que vingui tanta gent a veure’ns. El Barça mou passions i té molts fans arreu del món. Ho veig normal”

[[BOTOVERMELL::Mira el partit complet, ARA++::https://www.fcbgamepass.com/?setLng=ca::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]


Reaccions dels jugadors després de la victòria... by fcbarcelona
Tornar a dalt