fcb.portal.reset.password

Luis Suárez ha estat l'autor del gol del Barça a San Mamés / MIGUEL RUIZ-FCB

Luis Suárez ha estat el golejador blaugrana que ha donat els tres primers punts al Barça en la primera jornada de Lliga. A part del gol, ha estat incisiu, molt intens i fins i tot ha provocat un penal. Després del partit, el davanter barcelonista ha comentat: “Aquests partits serveixen per aspirar a guanyar la Lliga”. “Hem guanyat el partit i això és l’important, havíem d’esperar el moment per crear algunes ocasions de gol”, ha afegit l’uruguaià.

Suárez també ha valorat les lesions dels seus dos companys, Dani Alves i Sergio Busquets: "Sabem que estem una mica justos, són jugadors que aporten moltíssim a l'equip. Primer ha estat Dani i després Busi, però tenim un partit el cap de setmana que ve i tenim jugadors de molta qualitat per substituir-los".

Declaracions d’altres jugadors del Barça:

Sergi Roberto

“El partit ha anat bé. Ens ha costat molt, en aquest camp sempre ens costa molt. Ha sortit millor, ens hem endut els tres punts i comencem amb els tres punts”.

“M’he sentit molt còmode. Crec que he fet un gran partit i he ajudat l’equip en tot el que he pogut. Aquest partit ja s’ha acabat i ara toca pensar en el següent”.

“Si per desgràcia Dani Alves és baixa i l’entrenador em dóna l’oportunitat de jugar en aquesta posició, jugaré i intentaré donar el màxim per ajudar l’equip i aconseguir els tres punts i guanyar el Málaga per aconseguir l’objectiu final de l’equip, que és la Lliga”.

“Per a l’equip sempre és important guanyar. Hem lluitat fins al final i l’equip ha donat la cara i ens hem endut tres punts molt importants”.

Jordi Alba

“Guanyar aquest partit ha costat molt pel camp, que estava molt sec. Amb partits així s’ha de treure ànima i cor i l’equip ha estat molt solidari, ha fet un esforç molt gran”.

“Em trobo molt bé, amb molta confiança. La victòria, que era important per a tot l’equip, crec que ens anirà molt bé”.

“Ara tenim una setmana neta i està clar que, amb més dies de recuperació, ens recuperarem millor i l’equip estarà més fresc”.

Tornar a dalt