fcb.portal.reset.password

Luis Enrique, durant el partit contra el Màlaga / MIGUEL RUIZ - FCB

L'entrenador del FC Barcelona ha comparegut davant els mitjans de comunicació satisfet i feliç després de la victòria contra el Màlaga. Ha reconegut que l'equip ha sabut ser persistent, tot i el plantejament defensiu dels homes de Javi Gracia, i ha assegurat que "hem fet un partit molt complet, hem estat superiors i hem tingut paciència".

"Se'ns han presentat les mateixes dificultats que la temporada passada, però hem estat molt bé. Davant d'aquests equips necessites ser eficient i no desestructurar-te. Són partits que conviden a la desesperació (...) Però l'equip no ha perdut l'estructura i ha estat perfectament posicionat", ha comentat Luis Enrique, preguntat per les dificultats que ha plantejat el Màlaga. "Al descans ho hem parlat i no teníem cap dubte que el gol arribaria", ha remarcat.

A més de repassar el joc del seu equip, Luis Enrique ha volgut parlar dels següents noms propis:

Sergi Roberto

"De Sergi Roberto, m'agrada tot futbolísticament. És un jugador amb una capacitat intel·lectual molt alta. Estic molt content que tingui minuts, perquè se'ls mereix, i espero que segueixi igual. Ha estat molt bé a nivell defensiu"

Thomas Vermaelen

"No em sorprèn el nivell de Vermaelen. Encara no està al 100% i ha de seguir sumant minuts. És un jugador que té molt de pes en les accions a pilota aturada. Té molta personalitat i és un jugador expert"

Neymar

"Era difícil fer el que ha fet avui Neymar, després de tants poc dies entrenant, però ha estat a un nivell altíssim. Un altre no hauria jugat, però ell sí"

El grup

"Sempre he vist ganes en aquests jugadors. Sempre vull que el meu equip competeixi al màxim i sempre esperes el millor"


Luis Enrique: “No teníamos ninguna duda de que... por fcbarcelona

Robert Fernández: “Un empat no hagués estat just”

El secretari tècnic del FC Barcelona ha assegurat, després del partit, que “és difícil jugar contra un equip (el Màlaga) que redueix tant l’espai”, però ha remarcat que “hem fet un partit molt complet i l’empat no hagués estat just”. A més a més, ha parlat sobre el treball de Vermaelen: “Tenim moltes esperances dipositades en el seu rendiment. Està jugant molt bé i és bo que vagi trobant-se cada cop millor”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();