fcb.portal.reset.password

Luis Enrique durant el partit contra el LA Galaxy / MIGUEL RUIZ - FCB

Luis Enrique ha començat la sèrie de partits de pretemporada tan confiat i satisfet amb el rendiment del seu equip, com va acabar l'anterior temporada. "M'ha agradat molt l'equip", ha subratllat, a més, que li ha agradat la "intensitat" dels seus homes en el partit que els ha enfrontat a LA Galaxy a Pasadena.ç

Al Rose Bowl, el Barça ha donat el tret de sortida a la International Champions Cup amb un il·lusionant 2-1 a favor. Després del partit, l'entrenador ha comparegut en roda de premsa per parlar amb els molts mitjans internacionals que s'han donat cita a Califòrnia per seguir els primers compassos de l'equip en una temporada que es preveu tan intensa com el partit.

Repassem algunes de les reflexions del tècnic asturià després del partit:

Expectatives completes:

"Hem estat al nostre nivell. M'ha agradat molt l'equip. Hem estat molt intensos, tal com esperava. Els exercicis en els entrenaments han funcionat, sobretot els que hem fet en divisions de camp reals. Hem jugat 45 minuts a molt bon ritme".

Hem estat al nostre nivell

Quines sensacions t'ha deixat el partit?

"Per ser un primer partit de pretemporada, després de set dies d'entrenament-amb algunes dobles sessions-, tinc bones sensacions. He vist bé als jugadors, amb bon ritme i em quedo content amb el que he vist".

Cal seguir millorant cada parcel·la de joc

Rotacions:

"A l'inici de temporada necessitem rotar molts jugadors. Hem fet fins a set. He vist coses que ja havíem fet durant la temporada anterior i seguim repetint".

Què creus que ha de millorar l'equip?

"Tot. La pressió, la circulació de pilota, Moltes situacions del joc que canvien cada dia i que cal saber negociar-les. M'ha agradat molt l'equip perquè hem estat intensos i no hem comès errors greus, però en tot podem millorar. A més, és l'únic camí que tenim. Sense cap dubte, serem l'equip a batre i cal seguir millorant cada parcel·la de joc. Avui ho hem fet bé però cal tornar a repetir-ho i millor. I en això estem".

La manca de Messi:

"Al millor jugador del món li toca descansar. Un equip de futbol el formen 24 jugadors i alguns d'ells els toca ara descansar".

Els Galaxy crec que han fet un gran treball defensiu

Coneixes la MLS?

"No la conec gaire. No tinc l'oportunitat de seguir-la, perquè estic immers en la meva pròpia lliga i en les europees; però és evident que el futbol als Estats Units està millorant. Vénen molts jugadors europeus, que vene per a aportar coses i una idea que els pot ajuda. M'ha agradat el que he vist aquí. Els equips que juguen contra nosaltres es solen replegar per defensar. Els Galaxy crec que han fet un gran treball defensiu, el que ha impedit que poguéssim fabricar moltes més ocasions de gol".

Ter Stegen:

"No ha jugat perquè s'acaba d'incorporar. Gairebé sense entrenament, no val la pena córrer cap risc. Ho anirem veient en els pròxims partits".

[[BOTOVERMELL::Mira el partit complet, ARA++::https://www.fcbgamepass.com/?setLng=ca::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]


Luis Enrique: “Me ha gustado cómo ha jugado el... por fcbarcelona
Tornar a dalt