fcb.portal.reset.password

Luis Enrique, durant el partit a Santa Clara / MIGUEL RUIZ-FCB

El FC Barcelona ha patit la primera derrota de la pretemporada, però Luis Enrique ha reconegut que ha vist “un bon partit” per part de tots equips. Ha destacat el “bon nivell” dels seus i només ha lamentat la manca d’encert als metres finals, amb  tres pilotes al pal incloses. A continuació reproduïm el millor de les seves declaracions postpartit.

Sobre el partit:

“Els pals formen part del joc. Avui no hem estat tan efectius com habitualment. A més dels pals, hem generat moltes més accions i ocasions de gol”.

“És una llàstima que la gespa estigués tan seca. Ens ha perjudicat als dos equips”.

“Sergi Roberto de lateral dret és una possibilitat més. Com més recursos tinguem, millor. Ha estat més que encertat jugant de lateral”.

“Douglas no ha jugat per una qüestió física. Va acabar el partit de l’altre dia molt carregat i no hem volgut córrer riscos”.

La trobada amb Van Gaal:

“He pogut parlar amb ell cinc minuts. Ha estat un plaer. És una gran persona i un dels millors entrenadors que vaig tenir. Guardo un bon record d’ell”.

Sobre el United:

“Amb un tècnic com Van Gaal i el perfil de jugadors que té és un equip que aspira a tot”.

“En un any poden passar moltes coses. Nosaltres veníem d’un any en blanc i vam guanyar el triplet. Al United pot passar el mateix. És un club gran”.


Luis Enrique: "Hemos estado a un nivel bueno" por fcbarcelona


[[BOTOVERMELL::GAUDEIX DEL PARTIT SENCER A BARÇA GAMEPASS++::https://www.fcbgamepass.com/?setLng=ca::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]


Luis Enrique: "Hemos estado a un nivel bueno" por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();