fcb.portal.reset.password

Luis Enrique, en rueda de prensa / MIGUEL RUIZ - FCB

L'entrenador del FC Barcelona ha parlat en roda de premsa després de l'entrenament matinal i abans del partit d'anada de la Supercopa d'Espanya contra l'Athletic Club. La recuperació de l'equip i el possible cansament acumulat després de la Supercopa d'Europa disputada a Tbilissi han estat alguns dels temes destacats. Malgrat tot, Luis Enrique ha afirmat que "així està fet el calendari", i que espera que sigui una circumstància que "no es noti". "Tenim tantes competicions que estem obligats a treure la nostra millor versió des de l'inici. El Barça motiva qualsevol rival, i l'Athletic sempre ens exigeix molt", ha assegurat.

A més, l'asturià ha afegit: "Quan hem guanyat és perquè hem fet un gran treball". "Intentarem estar preparats per solucionar les dificultats que ens creïn", ha comentat el tècnic, que, a més, ha remarcat: "Per guanyar títols cal fer les coses bé en atac i en defensa".

D'altra banda, i preguntat sobre aquest inici de temporada tan exigent, la força de l'Athletic Club, la situació de Pedro i la recuperació dels seus jugadors, Luis Enrique ha fet les declaracions següents:

Inici exigent

"Aquesta temporada ha començat de manera molt atractiva. Iniciar la pretemporada sabent que teníem les dues Supercopes a prop ens ha ajudat en la preparació, a ser competitius des del principi".

Sobre l'Athletic

"És un equip que utilitza el suport de la seva gent per crear problemes als seus rivals. Serà un partit incòmode".

"Jugarem a San Mamés i intentarem ser competitius i fiables. A doble partit crec que podem ser més forts, però l'Athletic Club sempre té capacitat per complicar-nos la vida".

El sextet

"Més enllà que és un objectiu que tots tenim al cap, perquè és una opció que sempre motiva, el primer que cal fer és centrar-se en el cinquè títol".

Pedro

"Hem expressat el nostre desig que es quedi. És una sensació difícil, però jo el veig molt bé, igual que durant tota la pretemporada".

Iniesta

"Iniesta està molt bé. Avui s'ha entrenat perfectament. De fet, tots els que estaven disponibles la setmana passada es troben bé, malgrat el desgast que van patir a Geòrgia".


Luis Enrique: "Estem obligats a treure la... by fcbarcelona
Tornar a dalt