fcb.portal.reset.password

Luis Enrique s'abraça amb Iniesta després del partit / MIGUEL RUIZ - FCB

El Barça és Supercampió d'Europa. En un partit sofert i amb un rival que, com ha comentat Luis Enrique, "ha fet un partit molt complet" per crear problemes al Barça. "Crec que l'equip ha estat en un molt bon nivell físic, fins i tot a la pròrroga, i l'esforç ha valgut la pena", ha assegurat l'entrenador blaugrana.

Per al tècnic, el Barça-Sevilla d'avui és "un exemple clar de la dificultat que té guanyar títols". "Tothom ens posa com a favorits, però hem de valorar el que aconsegueixen aquests jugadors, perquè no és fàcil. Els partits de futbol poden tenir aquestes sorpreses", ha afegit.

Un partit en què el Sevilla ha pogut empatar un 4-1 desfavorable en una segona part molt moguda. Respecte d'aquest factor, Luis Enrique ha assegurat que hauran d'analitzar el que ha passat, però ha volgut elogiar la força dels seus.

"Ells s'han tornat a ficar en el partit, però amb l'empat nosaltres hem tornat a créixer. Hem fet un gran esforç i marxem molt satisfets. Té molt de mèrit el que hem fet. A la pròrroga hem estat millors i hem aixecat un títol merescut", ha sentenciat.Luis Enrique: “Esta Supercopa es el ejemplo más... por fcbarcelona

Bartomeu: "Té molt de mèrit"

El president ha volgut felicitar "tots els culers del món" per la Supercopa d’Europa. "És una final guanyada amb molt de mèrit", ha declarat Bartomeu, que també, ha volgut felicitar l’equip rival. "Veure nou gols en una final és inusual i l'hem gaudit", ha dit. El president ha reconegut "haver patit", "però el Barça treballa, lluita, s’esforça, i avui ha tornat a donar resultats".

Tornar a dalt