fcb.portal.reset.password

1 / 4

Sonny Anderson

El 'pistoler' brasiler va jugar dos anys al Barça. Des del 1997 fins al 1999 el Camp Nou va poder vibrar amb els seus gols, que van servir perquè el FC Barcelona guanyés dues Lligues consecutives i una Copa del Rei. El 1999 va fitxar per l'Olympique de Lió, retornant així a una Ligue 1 que ja coneixia del seu pas pel Mònaco. 

2 / 4

Marc Crosas

Aquest producte del planter blaugrana va estar vinculat al FC Barcelona fins l'estiu del 2008. Al gener d'aquell mateix any, però, Lió i Barça van arribar a un acord per a la cessió del futbolista català al conjunt francès. Després de mitja temporada a la Ligue 1 Crosas es va incorporar al Celtic de Glasgow.

3 / 4

José Edmílson

L'any 2004 el migcentre brasiler va deixar l'Olympique de Lió per incorporar-se al FC Barcelona. Al Camp Nou, sota les ordres de Frank Rijkaard, va viure moments per oblidar -com greu lesió al genoll- i d'altres immillorables -com la consecució de la segona Champions culer-.

4 / 4

Éric Abidal

Després de tres anys al conjunt francès el lateral esquerrà es va incorporar al FC Barcelona l'estiu del 2007. A la Ciutat Comtal, en sis anys a Can Barça, es va convertir en un ídol: va superar un tumor en el fetge i va aixecar la quarta Champions culer a Wembley. El '22' sempre estarà lligat a ell.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();