fcb.portal.reset.password

‘The Unstoppables’ (Els Imparables), la campanya del Barça per aquesta gira estiuenca / FCB

Després de guanyar el segon triplet de la història del Club, queden pocs dies per a l’inici d’una nova pretemporada, en què l’equip de Luis Enrique s’embarcarà en una nova gira preparatòria que aquest any els portarà a Los Angeles, San Francisco, Washington DC i Florència. A poques setmanes del retorn del primer equip a la feina, el FC Barcelona estrena la campanya anomenada ‘The Unstoppables’ (Els Imparables), que servirà per potenciar aquest ‘tour’ estiuenc.

Aquesta campanya tindrà, a més, una acció especial per a tots els barcelonistes d’arreu del món. Així s’inicia un concurs que pretén que dos aficionats blaugrana puguin acompanyar l’equip de Luis Enrique en aquesta primera parada de la pretemporada. La plataforma Barça Fans ha posat en marxa aquest concurs per escollir la parella d’aficionats que viatjarà amb l’equip i explicarà, de primera mà, els detalls de la International Champions Cup 2015.

Totes les parelles interessades a participar en el concurs han de seguir les instruccions exposades a Barça Fans i penjar un vídeo públic, en anglès, fins al 7 de juliol, que és quan es tanca el termini. Un jurat format per personal del Club es basarà en aspectes com la creativitat, l’originalitat o el carisma per decidir el guanyador.

Durant l’estada, els dos fans que finalment hagin estat escollits en el concurs per viatjar amb l’equip hauran d’explicar, de primera mà, els detalls del campionat a través del web www.festebarcafan.cat. Però, a més, hauran de dur a terme reptes diaris, emmarcats dins de la campanya ‘The Unstoppable Challenges’, en cadascun dels destins que visitin per apropar els aficionats no només als jugadors, sinó també als escenaris únics, com ara el Passeig de la Fama de Hollywood.

Participació a la International Champions Cup 2015

Durant la gira estiuenca de preparació per a la nova temporada, els jugadors del FC Barcelona disputaran la International Champions Cup 2015, una competició en què hauran de veure’s les cares amb equips de talla mundial, com ara el Manchester United o el Chelsea FC, entre d'altres. El primer rival serà Los Angeles Galaxy, un conjunt amb molta història.

Cal recordar, també, que tots aquells que vulguin conèixer l’última hora de la gira podran seguir-la dia a dia a través del web del Club www.fcbarcelona.cat, així com els canals oficials de distribució de continguts habituals com són la plataforma web i les xarxes socials del Club.

[[BOTOVERMELL::PARTICIPA EN++EL CONCURS::https://usuaris.fcbarcelona.cat/campanyes/busquem-dos-fans-que-acompanyin-a-l-equip-en-la-seva-gira-pels-estats-units/no_session::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]


The Unstoppables of the Summer (teaser) por fcbarcelona
Tornar a dalt