fcb.portal.reset.password

Carles Puyol, durant l'entrevista amb els mitjans del Club / VICTOR SALGADO - FCB

L’opinió de Carles Puyol és clara i, segons ell, només hi ha un possible guanyador de la Pilota d’Or: “Mai saps què pot acabar passant, però seria una sorpresa i una injustícia enorme que Messi no guanyés la Pilota d’Or”. Perquè, per a l’excapità blaugrana, “el millor que té l’argentí és que segueix evolucionat i cada vegada té més registres”. “Ara és més complet i sembla que no té sostre”, afegeix.

Un límit que no veu el propi Puyol, que pronostica el següent: “És difícil que hi hagi algun altre jugador que pugui arribar a aconseguir cinc Pilotes d’Or. Però és que, a més, Leo Messi no es retira demà i, si guanya aquest dilluns i segueix així, pot seguir sumant. Així, les cinc Pilotes d’Or li poden quedar curtes”.

Cada vegada és més complet i sembla que Messi no té sostre

Però el capità del primer triplet de la història del Barça, a més, ha parlat d’altres aspectes destacats, com la possibilitat que aquest equip pugui tornar a guanyar la Champions, la bona sintonia del trident blaugrana, amb Luis Suárez, Neymar Jr i Leo Messi, o sobre la importància de Luis Enrique.  

“Si hi ha un equip capaç d’aconseguir-ho, és aquest”

Preguntat per la possibilitat que el Barça actual es converteixi en el primer equip en aconseguir dues Champions consecutives, Puyol té clar que “si segueixen amb aquestes ganes, amb aquesta il·lusió i no perden la humilitat, poden tornar a guanyar-ho tot”.

“És difícil, això està clar, perquè després pots tenir un mal dia o patir lesions, però, si hi ha un equip capaç de fer-ho, és aquest”, comenta.

El trident i Luis Enrique, peces clau de l’engranatge blaugrana

Puyol, però, també considera clau en els èxits del Barça la bona sintonia que hi ha entre Neymar Jr, Luis Suárez i Leo Messi, el millor trident de la història del futbol. “És molt difícil trobar un trident com aquest, amb la complicitat que tenen. No ens hem d’enganyar i sorprèn que es portin tan bé. I aquesta és la clau de que les coses vagin bé. Si no tinguessin aquesta relació, el Barça no hagués guanyat el que ha guanyat i no estaria com està ara”

També té bones paraules per al tècnic del primer equip, Luis Enrique Martínez, amb qui va compartir vestidor. Puyol assegura que “és una persona amb un cor enorme”, però, per sobre de tot, destaca la seva sinceritat: “És directe i mai t’enganyarà. Això el jugador ho agraeix i es nota, perquè la complicitat amb tota la plantilla és molt bona. Al final, la sinceritat és un factor molt important per a un vestidor”, conclou.  


Puyol: “Cinc pilotes d’or li quedaran curtes a... por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();