fcb.portal.reset.password

Arda Turan ha concedit la primera entrevista com a jugador del FC Barcelona / VÍCTOR SALGADO - FCB

Arda Turan està vivint uns dies intensos abans de començar a entrenar amb els seus nous companys. Serà aquest dilluns quan comenci a treballar sota les ordres de Luis Enrique, però en els dies previs s’ha presentat oficialment com a nou jugador culer. Després de la presentació, el turc va concedir una entrevista als mitjans oficials del Club. Una entrevista que es podrà veure íntegra aquest diumenge a les 21 hores a BarçaTV dins d’un programa que repassarà els seus dos primers dies a Barcelona. Més tard, a les 23.30 hores, se’n farà la primera reemissió, i dilluns es podrà tornar a veure a les 14.20, a les 20.45 i a les 23.30 hores.

El fitxatge blaugrana valora el seu nou vincle amb el FC Barcelona, i destaca en tot moment el que suposa per a ell fitxar pel Barça: “És un somni fet realitat”. En aquest sentit, Turan reconeix: “Des de molt jove he gaudit veient el Barça, i ara sóc aquí”.

El Barça és l’equip del planeta que millor juga a futbol

El futbolista turc assegura que sempre va tenir molt clar on volia jugar: “Estic allà on sempre havia volgut estar”. I n’explica les raons: “Sabia que el Barça és el millor club del món, però és més que això. És l’equip que millor juga a futbol del planeta, i aquesta és la diferència amb la resta”.

Per acabar, Arda Turan es mostra ambiciós i adverteix que vol que “la resta d’equips pateixin el joc del Barça”. El programa sencer es podrà veure aquest diumenge a les 21 hores a BarçaTV. De moment, t’oferim un tastet de la primera entrevista d’Arda Turan després de signar com a nou jugador del FC Barcelona.


Benvingut Arda Turan (Teaser) by fcbarcelona
Tornar a dalt