fcb.portal.reset.password

Dani Alves, en un escalfament. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

En la roda de premsa de balanç de l’Àrea Esportiva oferta pel vicepresident esportiu Jordi Mestre i el director esportiu Andoni Zubizarreta s’ha parlat de diversos noms propis. El més recorrent de tots ha estat el de Dani Alves. “Estem encantats que estigui aquí i que ens doni el rendiment que ens està oferint”, manifestava el director esportiu, que al mateix temps ha aclarit la durada del seu contracte: “Les dues parts hem quedat d’acord que finalitza el 2015”. I ha afegit: “No hi ha cap clàusula d’ampliació”.

De Leo Messi ha destacat: “L’admiro. Juga contra el record de la seva millor versió i, així i tot, sempre està a l’altura”.

Pel que fa a Neymar, ha deixat clar: “No tenim cap problema en ell. El seu talent futbolístic està fora de qualsevol dubte”. I no ha entrat a valorar qüestions internes del vestidor.

Sobre Gerard Deulofeu, cedit al Sevilla, apuntava: “És un jugador que esperem amb els braços oberts, perquè ell sap que té talent per jugar aquí”.

En el cas de Munir El Hadaddi, ha comentat: “Amb els seus agents treballarem a determinar quin serà el seu procés de creixement i elements contractuals". Alhora, ha recordat que, tant ell com Sandro Ramírez, “tenen la porta oberta del primer equip, però el seu equip és el filial”.

D’altra banda, Zubizarreta ha explicat la feina de Carles Puyol, que aquest mes s’incorporarà com a adjunt a la direcció esportiva. “Ens ajudarà en el procés de l’Àrea de Futbol, no només en fitxatges, sinó amb treball de metodologia d’entrenament, de coordinació de futbol formatiu, gràcies a la seva experiència en l’alta competició. Iniciarà un procés de formació i ens aportarà molt coneixement. També ajudarà a la integració dels fitxatges i al seguiment dels cedits”.

També ha tingut un record per a Gerardo Martino. Segons ell, “va fer una grandíssima tasca en un moment molt dur i difícil”. Continuava: “Va acceptar aquell repte i això té un valor enorme. Ens ha donat una lliçó de vida com a persona, he après molt parlant amb ell de futbol”.

Finalment, Zubizarreta ha reconegut les negociacions per incorporar el futbolista Marco Asensio al Barça B que no han arribat a bon port. “El Mallorca no ha volgut vendre el jugador”. Al mateix temps, ha agraït la bona predisposició de Maxi Rolón, finalment amb fitxa del filial.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();