fcb.portal.reset.password

Els dos porters, Ter Stegen i Masip, durant l'entrenament matinal / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

En el primer dia d’entrenaments de la setmana sense els jugadors internacionals, Luis Enrique ha rebut una bona i una mala notícia. Per una banda, la de l’alta mèdica de Marc-André ter Stegen. El porter alemany, que estava de baixa des del 15 d’agost per una petita fissura a la zona lumbar, s’ha entrenat sense cap problema i ha rebut l’alta per part dels Serveis Mèdics del Club. Jordi Masip, però, ha patit una fractura del cinquè dit de la mà dreta durant l'entrenament, i serà baixa al voltant de quatre setmanes.

Leo Messi i Andrés Iniesta, en canvi, no han pogut entrenar-se amb el grup. Ambdós jugadors han fet treball específic per recuperar-se de les respectives molèsties que han tingut durant els últims dies.

Sobre la gespa de la Ciutat Esportiva s’han entrenat 10 futbolistes del primer equip en el primer dia de feina sense els internacionals amb compromisos de seleccions. A banda de Ter Stegen, l’altra gran novetat de la sessió ha estat Thomas Vermaelen. El defensa belga ha fet, per primera vegada, una part de l’entrenament amb la resta de companys. Així, s’han exercitat Ter Stegen, Masip, Montoya, Piqué, Xavi, Luis Suárez, Douglas, Adriano, Dani Alves i Vermaelen.


Training session 02.09.14 por fcbarcelona
Tornar a dalt