fcb.portal.reset.password

Sergio i Montoya van comparèixer en roda de premsa en arribar a Hèlsinki / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Després de creuar Europa en diagonal en pràcticament quatre hores de vol Sergio Busquets i Martín Montoya s’han assegut davant dels mitjans de comunicació a l’hotel Kämp de Hèlsinki per repassar l’actualitat blaugrana. Un dels nous capitans, Sergio Busquets, ha reconegut la seva satisfacció per aquest nou càrrec dins la plantilla: “Estic content, molt orgullós pel que significa. He après molt de Puyol i Valdés i vull seguir aprenent dels que hi ha ara”, ha assegurat, un dia després que es conegués que Xavi, Iniesta, Messi i ell seran els homes del braçal del Barça 2014/15.

En aquest sentit, ha reconegut que un capità “no només fa el sorteig de camp, sinó que ha d’estar atent a tot, ser un bon company, té responsabilitats i ha de centrar-se una mica en tot”. “No m’ho havia imaginat mai”, ha confessat.Estic content, molt orgullós pel que significa. He après molt de Puyol i Valdés i vull seguir aprenent dels que hi ha ara

Per la seva banda, Montoya ha explicat les seves primeres sensacions del nou tècnic, Luis Enrique, a qui ja va tenir com a entrenador durant la seva etapa al Barça B. “Crec que és l’entrenador ideal. Com a jugador tenia garra, sacrifici i caràcter i ho segueix transmetent. Té caràcter, ambició i ganes de seguir guanyant títols”, ha assegurat.

Sobre els entrenaments que està duent a terme el primer equip, el ‘2’ blaugrana ha declarat que “tàcticament estem fent coses semblants a anys anteriors”. Amb algun matís: “Els laterals tirem més amunt i els extrems tiren més al mig i potser som una mica més profunds enguany”.Els laterals tirem més amunt i els extrems tiren més al mig i potser som una mica més profunds enguany

El lateral també ha explicat la seva sana competència amb Alves: “Per a mi ha estat i és el millor lateral del món i ara seguiré competint i aprenent d’ell”.

Per acabar, tots dos han reconegut la seva il·lusió de poder jugar aquest dissabte a Hèlsinki, en un país i una ciutat que encara no havien visitat mai. “Estem contents de ser aquí. És un partit solidari i intentarem fer tot el possible perquè la gent gaudeixi de l’espectacle”, ha declarat Busquets. Paraula de capità.

Tornar a dalt