fcb.portal.reset.password

Neymar, Messi, Munir, Alves FIFA 15

Los ocho jugadores del Barça prueban el nuevo Fifa 15

Dani Alves, Munir, Messi i Neymar contra Piqué, Rakitic, Jordi Alba i Bartra. Aquest va ser el gran duel davant les pantalles del nou FIFA15. EASports va reunir fa uns dies els vuit jugadors del Barça davant de dues pantalles en un partit de quatre contra quatre que va provocar moments molt distesos i bromes constants. El bon ambient va ser el gran protagonista, però també hi va haver espai per a la competitivitat pròpia dels jugadors.

Els vuit blaugrana es van trobar en una sala de la nova Masia per reptar-se a un interessant duel. Les habilitats amb el comandament del nou videojoc d’EASports estaven a prova, i alguns van mostrar més traça que no pas d’altres. El partit va començar amb una clara superioritat de l’equip format per Piqué, Rakitic, Alba i Bartra, que va dominar tota la primera part i es va situar amb un clar 3-0. Tot semblava decidit, però no va ser així. El quartet format per Alves, Munir, Messi i Neymar va reaccionar a la segona part i gràcies, sobretot, a les habilitats de Messi i Neymar van aconseguir igualar el marcador.

El duel del FIFA15 es va haver de decidir a la pròrroga. L’emoció i la tensió van deixar pas a l’alegria i les celebracions per part de l’equip guanyador. Alves, Munir, Messi i Neymar van capgirar la truita i es van endur el gran duel virtual davant la incredulitat de l’equip de Piqué, Rakitic, Alba i Bartra. Els jugadors, després de tot, van rebre els seus obsequis i es van fotografiar amb el trofeu d’EASports.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();