fcb.portal.reset.password

Athletic Club v FC Barcelona

Diumenge 8 febrer 2015

Los Angeles – 12:00 PM (WST) / Nova York – 3:00 PM (EST)

beIN Sports en Español, beIN SPORTS CONNECT

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

Brasil – 6:00 PM (Brasília)

ESPN Brasil

América Llatina – Buenos Aires 5:00 PM / Santiago Xile 5:00 PM / Mèxic DF 2:00 PM

FC Barcelona: @fcbarcelona_es www.fcbarcelona.es

ESPN Play Latin America, ESPN + Sur, ESPN + Andina, ESPN3 South America, ESPN Play Argentina

Regne Unit – 8:00 PM

Sky Go Extra, Sky Go, Sky Sports 5/HD

FC Barcelona: @fcbarcelona www.fcbarcelona.com

Francia – 9:00 PM (CET)

beIN Sports 1

FC Barcelona: @fcbarcelona_fra i www.fcbarcelona.fr

Barcelona – 9:00 PM (CET)

Canal+ 1 / HD / 30

FCBarcelona: www.fcbarcelona.cat, www.fcbarcelona.es, @fcbarcelona_cat i @fcbarcelona_es

Països àrabs – 11:00 PM (Mecca Time)

beIN Sports Arabia 14 HD, beIN SPORTS CONNECT Arabia, beIN Sports Arabia 16 HD

FC Barcelona: @fcbarcelona_ara i www.fcbarab.com

Rússia – 12:00 AM (MSK)

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

Setanta Sports Eurasia +, NTV+ Sport Online, NTV+ Football

Dilluns 9 febrer 2015

Índia – 1:30 AM (IST)

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

Star Sports 4 Asia

Indonèsia – 3:00 AM (WIB)

Fox Sports 2 Cambodia, Fox Sports 2 Indonesia

FC Barcelona: @fcbarcelona_id i www.fcbarcelona.co.id

Xina – 4:00 AM (CST)

FC Barcelona: Tencent Weibo, Sina Weibo i  www.fcbarcelona.cn

Sina Sports, Star Sports China, CCTV 5+ VIP, QQ Sports Live

Japó – 5:00 AM (JST)

FC Barcelona: @fcbarcelona_jap i www.fcbarcelona.jp

SKY PerfecTV LIVE, WOWOW

Austràlia – 7:00 AM (Sydney)

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com.

Fox Sports 4 Australia, Foxtel Play

 

                                                                                                                *Source: Live Soccer.tv

Tornar a dalt