fcb.portal.reset.password

La final de Copa del Rei, que es disputarà al Camp Nou, es podrà seguir arreu del món / FCB

La final de la Copa del Rei Athletic Club - FC Barcelona es retransmetrà en diversos països i canals, però si al teu país no s’emet no pateixis, perquè es podrà escoltar arreu del món en directe a Ràdio Barça en anglès, castellà i català, i als llocs web internacionals. Recorda que durant el partit podràs consultar, al web del club, el minut a minut i les estadístiques, tant les dels equips com les individuals dels jugadors.

Dissabte 30 de maig del 2015

Los Angeles – 12:30 PM (PST) / Nova York – 3:30 PM (EST)

ESPN2, WATCH ESPN, ESPN Deportes

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

Brasil – 4:30 PM (Brasília)

ESPN Brasil

FC Barcelona: @fcbarcelona_br i www.fcbarcelona.com.br

Amèrica Llatina – Buenos Aires 4:30 PM / Santiago Xile 4:30 PM / Mèxic DF 2:30 PM

DIRECTV Play Latin America, Televisa Deportes En Vivo, Planeta Fútbol, DIRECTV Argentina, DIRECTV Chile, Planeta Fútbol, Sky Mexico

FC Barcelona: @fcbarcelona_es www.fcbarcelona.es

Regne Unit – 8:30 PM

Sky Sports 5/HD, SKY GO Extra, NOW TV, Sky Go UK

FC Barcelona: @fcbarcelona www.fcbarcelona.com

França – 9:30 PM (CET)

Canal+ Sport

FC Barcelona: @fcbarcelona_fra i www.fcbarcelona.fr

Barcelona – 9:30 PM (CET)

TeleCinco Espana, TV3, Movistar TV Fútbol

FCBarcelona: www.fcbarcelona.cat, www.fcbarcelona.es, @fcbarcelona_cat i @fcbarcelona_es

Països àrabs – 10:30 PM (Mecca Time)

FC Barcelona: @fcbarcelona_ara i www.fcbarab.com

Rússia – 10:30 PM (MSK)

Telekanal Futbol, Sport 1 Russia

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

Diumenge 31 de maig del 2015

Índia – 1:00 AM (IST)

TEN Sports LIVE, TEN Sports India

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

Indonèsia – 2:30 AM (WIB)

MNC TV, Orange TV Indonesia

FC Barcelona: @fcbarcelona_id i www.fcbarcelona.co.id

Xina – 3:30 AM (CST)

FC Barcelona: Tencent Weibo, Sina Weibo i  www.fcbarcelona.cn

Japó – 4:30 AM (JST)

WOWOW

FC Barcelona: @fcbarcelona_jap i www.fcbarcelona.jp

Austràlia – 5:30 AM (Sydney)

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com.

 

                                                                                                                     *Font: Live Soccer.tv


Tornar a dalt