fcb.portal.reset.password

Neymar i Javi López en l'enfrontament de la passada temporada a Cornellà / MIGUEL RUIZ-FCB

El partit de Lliga RCD Espanyol - FC Barcelona es retransmetrà en diversos països i canals, però si al teu país no s’emet no pateixis, perquè es podrà escoltar arreu del món en directe a Ràdio Barça en anglès, castellà i català, i als llocs web internacionals. Recorda que durant el partit podràs consultar, al web del club, el minut a minut i les estadístiques, tant les dels equips com les individuals dels jugadors.

 

Dissabte 25 d’abril del 2015

Los Angeles – 7:00 AM (PST) / Nova York – 10:00 AM (EST)

beIN SPORTS CONNECT, Fubo TV, beIN Sports en Español, beIN Sports USA, SiriusXM FC

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

Brasil – 11:00 AM (Brasília)

FC Barcelona: @fcbarcelona_br i www.fcbarcelona.com.br

Amèrica Llatina – Buenos Aires 11:00 AM / Santiago Xile 11:00 AM / Mèxic DF 9:00 AM

Blue To Go Video Everywhere

FC Barcelona: @fcbarcelona_es www.fcbarcelona.es

Regne Unit – 3:00 PM

Sky Go Extra, Sky Sports 5/HD, Sky Go

FC Barcelona: @fcbarcelona www.fcbarcelona.com

França – 4:00 PM (CET)

beIN Sports 2

FC Barcelona: @fcbarcelona_fra i www.fcbarcelona.fr

Barcelona – 4:00 PM (CET)

C+ Liga Multi, Gol Stadium, Movistar TV Fútbol, GOL T, Canal+ Liga / HD

FCBarcelona: www.fcbarcelona.cat, www.fcbarcelona.es, @fcbarcelona_cat i @fcbarcelona_es

Països àrabs – 5:00 PM (Mecca Time)

beIN SPORTS CONNECT Arabia, beIN Sports Arabia 14 HD, beIN Sports Arabia 16 HD

FC Barcelona: @fcbarcelona_ara i www.fcbarab.com

Rússia – 5:00 PM (MSK)

NTV+ Sport Online, NTV+ Football 2, Setanta Sports Eurasia +

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

Índia – 7:30 PM (IST)

Star Sports 2 Asia, Star Sports HD 2 Asia

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

Indonèsia – 9:00 PM (WIB)

RCTI - Indonesia, Fox Sports Indonesia

FC Barcelona: @fcbarcelona_id i www.fcbarcelona.co.id

Xina – 10:00 PM (CST)

CCTV-5, Star Sports China, LeTV, CNTV Sports, PPLive, CCTV 5+ VIP

FC Barcelona: Tencent Weibo, Sina Weibo i  www.fcbarcelona.cn

Japó – 11:00 PM (JST)

FC Barcelona: @fcbarcelona_jap i www.fcbarcelona.jp

Diumenge 26 d’abril del 2015

Austràlia – 0:00 AM (Sydney)

Foxtel Play, Fox Sports 5 Australia

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com.

 

                                                                                                                     *Font: Live Soccer.tv


Tornar a dalt