fcb.portal.reset.password

Entrades Barça-Madrid

Aquest divendres 20 de març, a partir de les 10 del matí, s’obre el període de venda d’entrades per al Clàssic de Lliga que es jugarà al Camp Nou el diumenge 22 de març. El procés és exclusiu per a socis del FC Barcelona sense abonament al Camp Nou. El dia següent, el dissabte 21 de març a les 10 del matí, s’ampliarà a la resta de socis del Club i al públic en general.

Les entrades es podran comprar únicament a través del lloc web del FC Barcelona (www.fcbarcelona.cat) i Ticketmaster, i es podran adquirir un màxim de dues per persona.

És important tenir present que durant les últimes 72 hores abans de la celebració del partit aniran sorgint noves localitats disponibles gràcies al Seient Lliure, així que si en un moment concret no hi ha disponibilitat d’entrades pot ser que més endavant sí que n’hi hagi.

Recordem que a principis d’aquesta temporada ja es va posar a la venda un primer paquet d’entrades per al Barça-Madrid exclusiu per a socis no abonats, que es van exhaurir poques hores després que s’obrís el procés.

[[BOTOVERMELL::Entrades Futbol++::http://www.fcbarcelona.cat/info-entrades/propers-partits-futbol::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();