fcb.portal.reset.password

El periodista Martí Perarnau ha presentat 'Herr Pep' aquest dijous a Barcelona / FOTO: VÍCTOR SALGADO - FCB

El primer any de Pep Guardiola, ex entrenador del FC Barcelona, al Bayern de Munic és el fil conductor del llibre de Martí Perarnau ‘Herr Pep’. Una obra que fa un repàs exhaustiu dels primers dotze mesos de la vida de Guardiola a Alemanya. El llibre s’ha presentat aquest dijous en un Fòrum FNAC de l’Illa Diagonal ple de gom a gom d’aficionats, premsa i seguidors del futbol en general.

El públic ha seguit amb molt interès les anècdotes que Perarnau ha explicat sobre la figura del carismàtic ex jugador i ex entrenador del Barça. “Els quatre anys que vaig viure al Barça van ser collonuts”, ha parafrasejat l’autor quan parlava de les confessions que li va fer el de Santpedor sobre la seva etapa blaugrana.

“Han estat dotze mesos d’escriptura en els quals he après moltes coses”, ha comentat Perarnau. De fet, l’ex esportista olímpic a Moscou 80 no ha volgut deixar passar l’oportunitat d’agrair a gent com Paco Seirul·lo -present a l'acte-, de la secció esportiva del Club, “tot el que m’has ensenyat” i li ha servit per escriure amb molt de rigor els detalls futbolístics d’aquest volum que no és més que una crònica propera i des de dins del que passa al món del futbol professional. “És literalment la narració del que ha fet Guardiola com a entrenador al futbol alemany”, ha subratllat.

A l’acte també hi han assistit, en representació del Club, Manel Arroyo, vicepresident de l'Àrea de Mèdia i Comunicació, i Joan Vilà, director de Metodologia del FC Barcelona.

Tornar a dalt