fcb.portal.reset.password

Neymar, amb els seus companys de selecció / INSTAGRAM NEYMAR JR

“Quedar-se sol entrenant m’està matant per dins..., sense cap tipus d’alegria. És dur entrenar sense cap objectiu i això podria portar-me a una lesió accidental que encara ho faria més difícil”. Aquestes són algunes de les paraules més destacades del comunicat que el davanter del FC Barcelona, Neymar Jr, ha penjat a les xarxes socials per explicar els motius pels quals deixa la concentració de la selecció del Brasil. Sancionat pel que queda de Copa Amèrica (quatre partits) després de la picabaralla contra Colòmbia, el capità de la ‘canarinha’ ha volgut demanar “perdó” als seus companys i assegura: “Aprendré d’aquesta situació per a la meva carrera”.

“Havia desitjat durant molt de temps la possibilitat de servir la selecció del Brasil a la Copa Amèrica, però per desgràcia ja no és possible. Sé que la meva presència al grup és important, així com la de cadascun dels jugadors, i més que mai han de tenir els seus pensaments totalment abocats en els pròxims partits que queden per davant”, ha confessat Neymar.

El capità ha explicat que abandona la concentració de la manera següent: “Mai m’he amagat de les obligacions i responsabilitats de ser un dels líders del grup, i com a capità del Brasil sempre dono el màxim buscant els triomfs, prenent decisions, siguin o no les encertades. Aquest és el moment de prendre una decisió. Independentment d’on estigui a partir d’ara, acompanyaré la selecció, animant els meus companys perquè aconsegueixin l’èxit”.

Finalment ha dit el jugador: “Necessitava expressar aquest sentiment al grup i al cos tècnic, que sempre m’ha donat suport. Quedar-me aquí amb ells podria ser una distracció a la concentració dels meus companys, amb assumptes que desviarien el focus de l’objectiu principal”. El comunicat acaba amb un “bona sort, Brasil!”.

Tornar a dalt