fcb.portal.reset.password

Marcelino, en un entrenament / VILLARREALCF.ES

La il·lusió envaeix Vila-real. El Submarí Groc, a 90 minuts de la seva primera final de Copa, viurà aquest dimecres un dels partits més importants de la seva història. El seu tècnic, Marcelino García Toral, n’és conscient: “És un partit diferent perquè ens juguem la possibilitat d’entrar a una final. Hem de saber que ho fem amb un marcador advers i contra un rival de la màxima dificultat, però la il·lusió és l’última cosa que es perd”.

El tècnic del Submarí Groc ha enumerat les claus per capgirar el 3-1 de l’anada: “Al Barça no se’l guanya només amb cor. Cal ser molt intel·ligents”. I ha seguit així: “Intentarem establir una línia defensiva ordenada, solidària. Cal estar junts. Amb la pilota hem de ser atrevits, precisos i ràpids, cosa que és molt difícil”.No sortirem a tomba oberta. Si hi ha gols estem fotutsHa posat com a exemple els compromisos del Barça contra el City a la Champions i l’Atlètic a la tornada de Copa. “No sortirem a tomba oberta. Tenim experiències recents que ens ajuden a pensar que podem guanyar des d’una idea de joc. El City o l’Atlètic, que afrontava la seva tornada amb un resultat similar -llavors era un 1-0- havien rebut dos gols en els primers 25 minuts jugant així”. “Si hi ha gols estem fotuts”, ha sentenciat.

Per acabar, ha afirmat que veu un Barça “millor que el de la temporada passada”, a qui ara és més difícil batre que un any enrere.

El porter Sergio Asenjo, per la seva banda, assegurava després de l’empat al Bernabéu que el Vila-real tindrà opcions de passar: “"Espero que l'afició vagi a El Madrigal i ens doni suport perquè els necessitarem. Sortirem a mort intentant aixecar l'eliminatòria. Segur que tenim les nostres opcions".

Tornar a dalt