fcb.portal.reset.password

Luis Enrique, al final de la roda de premsa. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Expectació màxima a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva. En la compareixença prèvia al Madrid-Barça, Luis Enrique ha ensenyat els seus pensaments abans del primer Clàssic com a entrenador. Té clar el que demanarà als seus homes: “Sortirem amb la mateixa idea futbolística i amb la mateixa mentalitat que hem tingut fins ara”. Això, segons ell, passa per “lluitar pel partit des de l’inici, sense especular, tenir la pilota i ser mereixedors de la victòria”.Hem de lluitar pel partit des de l’inici, sense especular, tenir la pilota i ser mereixedors de la victòria
En aquesta línia, l’entrenador del Barça ha puntualitzat que, independentment de l’onze madridista, no variarà la seva manera de preparar el matx. Això sí, reconeixia el potencial del rival, sobretot “unes qualitats molt especials: la transició i la pólvora que té a dalt”. I quines són les claus per contrarestar-ho? “Tenim la intenció de tenir controlat el partit. Necessitem la pilota i cometre els mínims errors possibles i estar encertats en la zona ofensiva”, responia.

Diversió i esportivitat

Aquesta vegada Luis Enrique no ha volgut regalar cap pista de l’alineació del Bernabéu, però sí que ha avançat que “algun minut tindrà, segur, Luis Suárez”. També ha informat que Sergio Busquets, absent els dos últims compromisos, “estarà en disposició de jugar sense problemes”. Així, el tècnic asturià s’alegrava de “les moltes opcions i possibilitats en les tres línies”. Afegia que no ha notat cap canvi en el comportament dels possibles debutants i, alhora, reconeixia que en partits d’aquest calibre “les emocions et poden jugar una mala passada”.

Ho coneix bé de la seva etapa de jugador. A un dia del seu primer Clàssic com a entrenador, espera Luis Enrique una rebuda menys hostil que la temporada passada, quan va visitar el Santiago Bernabéu dirigint el Celta. “Aquest cop ‘l’afecte’ estarà més repartit”, ironitzava. S’ha mostrat respectuós amb el seu homòleg blanc, Carlo Ancelotti, i gens amic d’entrar en polèmiques. Amb tot, espera un Madrid-Barça de la màxima. Pel tècnic, “els Clàssics han de ser calents, divertits i entretinguts, regits per paràmetres esportius”.

 


Luis Enrique: "Saldremos con la misma idea... por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();