fcb.portal.reset.password

Luis Enrique en roda de premsa abans de viatjar a Getafe / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Després de la gran cita de dimecres a la Champions, el Barça canvia de competició i viatjarà a Madrid per enfrontar-se amb el Getafe. Un canvi de xip que no serà fàcil, com ha reconegut Luis Enrique en roda de premsa. “Després de la Champions pot semblar un partit menor, però ens trobarem un equip complicat en un camp on sempre costa molt guanyar”, ha assegurat el tècnic. “El Getafe té jugadors dinàmics en atac i un joc aeri perillós, cal anar amb compte”, ha afegit.

“És clau guanyar a Getafe per seguir en la bona línia”, ha continuat Luis Enrique. I és que el Barça acumula vuit partits seguits guanyant entre les tres competicions. “Hi ha moments millors i pitjors, ara estem en un moment bo i no ens hem de descentrar amb res”, ha afirmat en aquest sentit. Després d’un gran partit amb una variant tàctica destacable, l’asturià ha assegurat que es queda “amb totes les versions del Barça que s’han vist”, perquè “de totes hem d’aprendre alguna cosa”.És clau guanyar a Getafe per seguir en la bona línia

El tècnic blaugrana ha tornat a destacar el rendiment defensiu que està fent l’equip, sobretot en els últims partits. “És més que destacable el treball en defensa de tots els jugadors. En atac els davanters tenen més llibertat”, ha explicat en aquest sentit. A més, no ha volgut donar més importància a la variant tàctica plantejada dimecres, tot i que s’ha felicitat per la interpretació que en van fer els jugadors. “Hem de variar les possibilitats, al Barça B també ho fèiem però no es veia tant”, ha recordat Luis Enrique.

Tot i el bon moment que viu l’equip, el tècnic segueix mirant més enllà: “L’equip està en una evolució contínua, no arribarà el moment en què arribi al 100%”. Luis Enrique, que ha tornat a insistir que només se centra en els aspectes esportius del seu equip i ha evitat tractar altres temes, espera que el seu equip canviï de xip per afrontar un nou examen a la Lliga.


Luis Enrique: "No nos podemos descentrar... por fcbarcelona
Tornar a dalt