fcb.portal.reset.password

Luis Enrique i Unzué durant l'entrenament - MIGUEL RUIZ

El Barça rep al Camp Nou aquest dissabte el Màlaga (16.00 h, Canal + Liga i Gol T) en la 24a jornada de Lliga. El tècnic asturià, Luis Enrique Martínez, ha destacat la importància de cada partit a aquestes alçades, quan vénen “els mesos més importants de la temporada”.

El més destacat de la roda de premsa de l’entrenador prèvia al partit:

L’enfrontament contra el Màlaga

"El repte és generar moltes situacions de gol i que en generin poques. Si repeteixes aquest mateix comportament tens més possibilitats de guanyar el partit. Contra els equips grans els errors es penalitzen més".

"No depèn de nosaltres ser líders. Ens hem de limitar a guanyar el nostre partit i després veurem què fan els rivals".

"Tenen les baixes d’Amrabat i Camacho, dos jugadors importants per a ells. Nosaltres ens basem sempre en quines coses podem fer per condicionar el rival i fer-los mal".

"Els jugadors estan acostumats a jugar cada tres dies, no ens hem d’oblidar de la Lliga i de la importància que tenen els tres punts. No cometran aquest error i estem aquí per recordar-ho".

Moment de molta importància

"S’apropen els mesos més importants de la temporada, amb eliminatòries directes i la Lliga. Però si no fas els deures els anteriors mesos no tens ni la possibilitat d'estar en tots els fronts per aconseguir títols".

"Arriba un moment interessant i ens agafa en un bon moment d’ànims".

"Tinc en compte tots els aspectes importants. En pocs dies jugarem molts partits i ho tindré en compte. Però ens centrem en el primer partit, que és l'únic que podem controlar".

La bona ratxa

"Aquests bons resultats fan que pugin els estímuls dels jugadors. Fan que tinguin motivació i que arribin amb més confiança als partits".

"Vull guanyar tots els partits i tots els títols. Intentem fer bé la feina per aconseguir-ho".

"És un estímul per als altres rivals".

La primera volta

"Va ser un partit en què va adquirir importància defensar el centre del seu camp. Hem trobat solucions".

"Va ser un gran mèrit del Màlaga. Quan el rival aconsegueix que un equip com el nostre, amb grans jugadors, no generi ocasions de gol, està relacionat amb el treball defensiu que es realitza”.

"Vam estar molt ben tapats i ens va costar moltíssim".

Sobre Tito Vilanova

"No vaig tenir la sort de coincidir professionalment amb ell. Pel que diu tota la gent del Club, parlen d'una gran pèrdua, una gran persona. Ha estat un dia emotiu i bonic per a la família. Se li reconeix tota la seva professionalitat i afecte".


Luis Enrique: "No depende de nosotros ser líderes" por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();