fcb.portal.reset.password

Luis Enrique, amb Unzué, durant el partit contra l'Atlètic / MIGUEL RUIZ - FCB

Content però prudent. Així s'ha mostrat Luis Enrique després del partit contra l'Atlètic de Madrid al Calderón, en què un gol de Leo Messi ha donat els tres punts i, per tant, un nou títol de Lliga. "En aquests moments recordo tots els que ens han ajudat a aconseguir aquest títol, sense excepció, i especialment de la nostra afició", ha comentat el tècnic blaugrana. A més, l'asturià, que considera que "l'equip ha estat mereixedor de la victòria", ha comentat: "És una satisfacció molt gran per a tots guanyar la Lliga, el trofeu de la regularitat, perquè demostra que hem estat a un gran nivell"

Malgrat tot, Luis Enrique ha recordat que la temporada encara no s'ha acabat: "Encara falten dos títols per saber la nota que ens han de posar, però guanyar la Lliga ens fa molt feliços".

Ara, l'equip tindrà uns dies de descans perquè els jugadors celebrin amb la família i els amics l'èxit aconseguit. Luis Enrique, però, ja pensa en el proper objectiu. "Falten tres partits i dues finals. Després de l'últim partit de Lliga (contra el Deportivo), ens toca pensar en la final de la Copa que jugarem al Camp Nou, un repte molt interessant per a tots nosaltres", ha sentenciat.


Luis Enrique: "Recuerdo a todos los que nos han... por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();