fcb.portal.reset.password

Luis Enrique, en acabar la roda de premsa / MIGUEL RUIZ-FCB

El tècnic Luis Enrique Martínez ha comparegut en roda de premsa abans del partit de la 35a jornada de Lliga a Còrdova. Es mostrava convençut que els seus homes no es distrauran amb la imminent eliminatòria europea amb el Bayern. “Hi ha una Lliga en joc i el jugador ho percep. Després podem oferir una versió millor o pitjor i estar més o menys encertats”, manifestava. L’asturià augura “dificultats” davant del cuer i assegura que caldrà “la millor versió” blaugrana.

A continuació repassem el més destacat de la compareixença:

Moment decisiu

“Quan en queden quatre, són partits clau”.

“Des de fa bastants mesos, l’equip ha demostrat que és solvent. Sóc optimista”.

"Si guanyem tots els partits, no importa el que facin la resta de rivals. El que em preocupa és que siguem capaços de guanyar".

“Ara no ens podem parar. L'objectiu del Barça és guanyar títols. Encara no ho hem fet però estem en condicions de fer-ho".

“No és un avantatge jugar-nos la Lliga fins al final. Preferiria ja haver-la guanyada”.

Les angúnies del rival

“El Còrdova es troba en una situació complicada. Afrontarem el partit independentment de la classificació del rival, segur que trobarem dificultats i necessitarem un bon nivell”.

“Té poc marge per salvar-se i això els pot alliberar. Estic convençut que serà difícil”.

“Els jugadors saben que el crèdit acaba quan l’àrbitre xiula. Arribem amb les mateixes opcions que el rival, sense crèdit”.


Luis Enrique antes del partido de Liga en Córdoba por fcbarcelona
Tornar a dalt