fcb.portal.reset.password
Luis Enrique ha destacat el bon paper que ha fet l'equip a Montilivi

Luis Enrique en roda de premsa / FOTO: ARXIU FCB

[[DES_1]] L’entrenador del FC Barcelona, Luis Enrique, ha destacat que “l’equip ha tingut el control absolut del partit” i se sent satisfet “amb l’actitud i la intenció d’anar a pel partit dels seus jugadors”. A més, ha reconegut que partits com aquests “serveixen perquè alguns jugadors puguin agafar ritme de competició per poder tenir més importància a l’equip”.

També ha volgut valorar el partit que ha realitzat Luis Suárez i ha elogiat la seva actuació: “Ha jugat molt bé, ha estat encertat en la majoria d’accions, i en tots els minuts que ha jugat ha tingut transcendència en el joc, en mobilitat i ha tingut moltes ganes, com la majoria de la plantilla”.

Finalment, ha explicat que l’equip s’ha pres molt seriosament el matx, ja que és un partit de campionat i ha puntualitzat que “la plantilla ja ha oblidat, clarament, la situació de la setmana passada i ja se centra en el partit del Celta”.

Pel que fa als jugadors del primer equip, han parlat en zona mixta Jordi Masip, Marc Bartra i Sergi Samper, que han explicat les seves sensacions del partit d’aquest dimecres:

Jordi Masip

“He estat ben col·locat a l’aturada de la segona part. He estat ràpid, és una acció treballada als entrenaments, treballem molt aquestes coses amb el De la Fuente. Ha estat una bona intervenció, per això estan els porters. Ara hem de continuar treballant i aquests títols són molt importants per al Club.”

“He dedicat l’aturada a la tanda de penals al De la Fuente, l’entrenador de porters, perquè m’ha dit on aniria el penal i l’he pogut aturar”.

“És un trofeu més, important per a Catalunya i per al nostre club”.

“M’he sentit molt bé durant tot el partit, molt atent, amb confiança, i ara em toca treballar per tenir més oportunitats”.

 “No he notat la inactivitat de competició, treballo amb molta intensitat amb els companys i la intensitat als entrenaments és igual que als partits”.

“Els penals també es treballen als entrenaments, és una forma d’aturar i se’m donen bé”.

 “Luis Enrique no m’ha dit si jugaré la Copa, l’únic que sé és que he de treballar molt, ajudar l’equip en el que sigui i si puc jugar la Copa, millor”.

Marc Bartra

“Nosaltres hem vingut a guanyar la competició, no hem vingut com si fos un partit amistós i sempre és bo aconseguir el títol i contra l’Espanyol”.

“He reclamat la targeta vermella a l’àrbitre en l’acció de la primera part, perquè crec que si no em fa la falta, em quedava sol davant del porter, però al cap i a la fi, això són anècdotes i em quedo amb el fet que sempre intento ajudar l’equip amb el que pugui”.

Sergi Samper

“Ens emportem una victòria que és molt important per al Club”.

“La primera part hem tingut més ritme, amb més control de la pilota, hem jugat millor”.

“Sabem que Luis Enrique mira tots els partits del filial, ens analitza a fons i nosaltres intentarem aprofitar totes les oportunitats que ens doni. A més, jugant al costat d’aquests jugadors sempre pots aprendre molt i per això intentem donar al màxim de nosaltres”.

“No esperava totes aquestes oportunitats i haig de seguir així per tenir-ne més”.

“M’he sentit molt còmode, l’estil de joc és el mateix que el del filial i no varia”.


Luis Enrique: "Hemos tenido el control absoluto... por fcbarcelona

Luis Suárez convocat amb l’Uruguai

Luis Suárez ha estat convocat per la selecció d’Uruguai per disputar dos partits amistosos els propers 13 i 18 de novembre. El primer enfrontament serà contra Costa Rica a Montevideo i el segon, contra la selecció xilena de Claudio Bravo, a Santiago de Xile.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();