fcb.portal.reset.password

Imatge de grup a la UEFA dels tècnics participants a la reunió / FOTO: UEFA

Entre dimecres i dijous, Luis Enrique ha participat en la trobada de tècnics de la UEFA a Nyon (Suïssa) juntament amb altres col·legues de professió. El tècnic blaugrana torna a Barcelona fent un balanç satisfactori de l’experiència.

En declaracions a www.fcbarcelona.cat, l’entrenador del FC Barcelona ha fet aquesta valoració: "Ha estat realment interessant aquesta trobada de dos dies a Nyon. Hem pogut conèixer algunes de les novetats del reglament que regirà la Lliga de Campions la propera temporada i hem analitzat des de diferents punts de vista les opinions de cadascú de nosaltres sobre la competició.” I ha afegit: “Marxo satisfet i espero que tot el que s'ha parlat serveixi per unificar criteris a la propera edició de la Lliga de Campions".

“Trobada d’amics”

Luis Enrique, que dimecres va trobar-se amb Pep Guardiola, ja coneixia a la majoria dels entrenadors que eren a Nyon, tant de la seva etapa com a jugador com en la més recent de tècnic. Per això ha volgut destacar el gran ambient que s’hi ha trobat: “Ha estat sens dubte una trobada d'amics, alguns dels quals feia temps que no ens vèiem. Poder xerrar amb Pep Guardiola, Michel, Rafa Benítez, Unai Emery, Mourinho i Filippo Inzagi, entre d'altres, ha estat una experiència enriquidora i, a més, en un clima distès i de concòrdia”.

Tornar a dalt