fcb.portal.reset.password

Luis Enrique, durant el partit. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Luis Enrique Martínez ha valorat la primera derrota del Barça en competició oficial aquest curs 2014/15 comentat que el rival d’aquest dimarts, el PSG, “ha estat més encertat i s’ha aprofitat dels nostres errors”. El tècnic asturià ha assegurat que “no em preocupa en absolut haver perdut el lideratge, em preocupa tornar a agafar bones sensacions per als pròxims partits”. Fent una valoració ràpida, el preparador blaugrana ha dit que “hem comès errors en la sortida de pilota i això els ha permès jugades a pilota aturada. Quan vas per darrere en el marcador costa molt capgirar el resultat”.

A més, l’entrenador del Barça ha parlat del que li ha costat a l’equip fer mal en atac: “El PSG ha estat capaç de superar la nostra pressió. No hem trobat possibilitats clares de fer mal fins als últims 30 minuts i crec que podríem haver empatat”.

D’altra banda, no ha volgut valorar actuacions dels jugadors i ha deixat clar que si cal buscar un culpable de la derrota és ell: “Sóc el màxim responsable de la derrota, no és el dia que més encertats hem estat. Intentarem que no es repeteixi o amb menys freqüència”, ha dit Luis Enrique, que ha afegit que “els favoritismes cal demostrar-los dins del camp”.

Finalment, Luis Enrique ha dit que el PSG “no m’ha sorprès” i que el francès és un equip “que aspira a guanyar la Champions”.


Luis Enrique: “Los favoritismos hay que... por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();