fcb.portal.reset.password

Trofeu Joan Gamper.

Aquest divendres 11 de juliol, a les 10 hores, es posen a la venda les entrades per al Trofeu Joan Gamper per a tots els col·lectius. En la 49a edició del torneig, el FC Barcelona s’enfrontarà al Club León FC mexicà el dilluns 18 d’agost. Serà la presentació oficial i el primer partit del conjunt que dirigeix Luis Enrique davant dels seus aficionats.

Els preus de les entrades aniran dels 19 als 94 euros i els socis tindran un 25% de descompte. Comprant una entrada d’adult hi haurà un 50% de descompte en una altra per a menors de 14 anys. Cal recordar que aquest partit contra el Club León FC no està inclòs en l’abonament de temporada.

Els canals de venda seran: a través de www.fcbarcelona.cat, als punts d’informació turística, a les FCBotigues i a les Taquilles. Aquestes estaran obertes tots els dies fins al 18 d’agost.

[[BOTOVERMELL::ENTRADES++FC Barcelona - Club León FC::https://tickets-fcb.fcbarcelona.com/fcbarcelona/ca_ES/entradas/evento/1931/session/92444/step1r2::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt