fcb.portal.reset.password

París SG-FC Barcelona.

Des del dilluns 15 de setembre, a les 10 hores, i fins al dimarts 16, a les 19 hores, estarà obert, a través del lloc web del Club (www.fcbarcelona.cat), el procés de sol·licitud de les entrades per al partit de la segona jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions entre el París Saint-Germain i el FC Barcelona, que es disputarà el dimarts 30 de setembre a França.

El procés és exclusiu per als socis del Club, i caldrà fer-ho a través d’un formulari disponible a la secció 'Socis' del lloc web. Cada soci pot fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts.

El Club disposa de 2.200 localitats

Per a aquest partit al Parc dels Prínceps de París, el FC Barcelona disposarà de 2.200 localitats per repartir entre els seus socis i aficionats, amb un preu únic de 55 euros. Com és habitual, el 85% d’aquestes entrades es repartiran entre els socis (1.496) i les penyes (374). El 15% d’entrades restants (330) es destinaran a compromisos esportius i institucionals del Club i per a patrocinadors.

Possible sorteig, el 17 de setembre

Totes les sol·licituds es tractaran després del final del termini establert. En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dimecres 17 de setembre se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. Entre els dies 17 i 18, el Club avisarà els socis guanyadors, que podran recollir les seves entrades els dies 22 i 23, 9 hores a 17 hores, a les taquilles de l’Accés 15 del Camp Nou.

[[BOTOVERMELL::Formulari d'inscripció++Socis::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formpsg2014.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt