fcb.portal.reset.password

Entrades FC Barcelona - París Saint-Germain

Dilluns 23 de març, a partir de les 12 hores, els socis sense abonament al Camp Nou tindran prioritat exclusiva per comprar les entrades disponibles per al partit de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions a l’Estadi entre el FC Barcelona i el PSG, que es jugarà el dimarts 21 d’abril, a les 20.45 hores.

Les entrades es podran comprar per Internet a través del lloc web del Club, www.fcbarcelona.cat i a Ticketmaster, i també a les Taquilles del FC Barcelona. Es podran adquirir un màxim de sis entrades per carnet de soci, amb un descompte del 5% sobre la primera entrada. La venda es mantindrà oberta mentre hi hagi disponibilitat d’entrades.

Dimarts 24, entrades per a tots els socis i públic en general

El dimarts 24 de març, a les 12 hores, s’obrirà, per a la resta de socis del FC Barcelona i públic en general, un segon procés de venda d’entrades amb les que provinguin del Seient Lliure. En cas que s’exhaureixin es tancarà el període i es tornarà a obrir pocs dies abans del partit amb les localitats alliberades que s’hagin acumulat. Les entrades es podran comprar per Internet a través del lloc web del Club, www.fcbarcelona.cat i a Ticketmaster, i també a les Taquilles del FC Barcelona.

Es podran adquirir un màxim de sis entrades per carnet de soci, amb un descompte del 5% sobre la primera entrada.

[[BOTOVERMELL::Entrades++::http://www.fcbarcelona.cat/info-entrades::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();