fcb.portal.reset.password

Messi i Neymar, a Vallecas. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Dos noms propis destaquen entre l’eficàcia golejadora del Barça en aquest principi de temporada: Leo Messi i Neymar Jr. Entre ells sumen 15 de les 22 dianes del conjunt blaugrana en Lliga i Champions League. L’argentí n’ha marcat 7, mentre que el brasiler n’acumula 8. A més, entre l’un i l’altre han participat activament en 19 d’aquests 22 gols i han firmat el 68% de les dianes a la Lliga.

Els regals Messi

El ‘10’ conserva l’instint realitzador de les anteriors arrencades. A aquestes alçades, sumava vuit gols a la Lliga passada, 8 al campionat 2012/13 i 10 al 2011/12 (el seu millor registre). Alhora, Leo Messi ha incrementat substancialment el nombre d’assistències. En porta vuit ja. El més beneficiat dels ‘regals’ del de Rosario ha estat Neymar, que ha rubricat quatre gols després de les seves passades.

Que l’argentí i el brasiler connectin més no és casualitat. Tal i com explicava el mateix Messi en roda de premsa la setmana passada, amb Luis Enrique els extrems no juguen tan oberts. D’aquesta manera, tenen l’àrea rival més a prop i són ells moltes vegades els encarregats de finalitzar les jugades.

El Neymar més letal

Aquest aspecte ha afavorit el joc de Neymar. Ho diuen els números. L’‘11’ blaugrana ha firmat 8 gols en els 8 compromisos que ha disputat. Així doncs, les seves estadístiques han millorat molt respecte a la campanya anterior. A la Lliga, va marcar 6 dianes en tota la primera volta. Actualment ja en duu 7. En el torneig de la regularitat marca cada 48 minuts, amb un 70% d’encert (7 gols en 10 rematades entre els tres pals).

Tornar a dalt