fcb.portal.reset.password

Claudio Bravo, durant l'entrevista / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Pocs minuts després de concloure la seva roda de premsa de presentació, Claudio Bravo oferia la seva primera entrevista com a jugador del FC Barcelona. Era a Barça TV i fcbarcelona.cat. Oferim a continuació les deu millors respostes del xilè.

1) “La notícia del meu fitxatge ha causat una bogeria a Xile. Els xilens s'omplen d'orgull de veure dos xilens al millor equip del món. La gent està molt il·lusionada per veure'ns competir en un futur molt proper”.

2) “Els vuit anys a la Reial han significat molt. Vaig arribar sent un desconegut i amb la voluntat de fer-me un nom i endinsar-me a la història del Club. Volia que deixessin de parlar una mica d'Arconada i que parlessin de Bravo i crec que ho vaig aconseguir una mica. Marxo amb la millor de les sensacions d’allà”.

3) “La situació ara és similar. Quan arribes a un nou lloc et toca arrencar de zero. No tens avantatges. Vaig arribar en un moment en què jo era una aposta i vaig passar la primera temporada sense jugar ni un minut. I ara em tocarà lluitar de la mateixa manera”.

4) “Duc poc temps a Barcelona, però la gent ja m’ha demostrat la seva estima. Aquí s’engrandeix tot. Mai m'havia passat haver de sortir al carrer i estar rodejat per quatre escortes. Això no passa a Sant Sebastià. En qualsevol cas, s'agraeix i es transforma en una motivació més”.

5) “La primera notícia del Barça va arribar quan encara no estàvem pensant en el Mundial. Encara competíem a la Lliga, contra l'Athletic Club, crec. I el dia següent em truquen dient que hi havia la possibilitat de fitxar pel Barça. No m'ho vaig prendre amb sorpresa, sinó com una possibilitat certa, concreta, amb un desafiament enorme per davant”.

6) “De petit vaig iniciar-me competint de davanter. Però vaig veure que no tindria gaires possibilitats. Tampoc m'agradava gaire la posició perquè em generava un cansament, el fet de no tenir tanta responsabilitat i haver de dur la roba que duia la resta. Jo internament necessitava una altra cosa. Em divertia molt més jugar de porter”.

7) “La data del meu gol de falta no la recordo. Era en un partit contra el Nàstic i veníem amb una necessitat de treure resultats. Va ser una bogeria per part meva i per part del tècnic, també, fer una jugada així. L’anècdota és que la Reial no ha tornat a fer un gol de falta des de llavors”.

8) “Aquí estic molt tranquil, però quan et poses la disfressa de jugador canvia la teva personalitat i la manera de veure les coses. Sóc una persona amb molt caràcter i tracto de ser un líder dins d’un vestidor. Tracto d’aportar el màxim, ja sigui jugant o dins del vestidor”.

9) “Luis Enrique em va deixar una impressió tremenda amb el Celta. Ens va tocar patir amb el Celta a Anoeta. Juguen d’una manera vistosa i ofensiva. També a Vigo. Tinc molt fresc aquell record: jugaven amb un menys i ens van atacar tot el partit”.

10) “El Camp Nou impressiona molt. M’ha tocat jugar aquí com a rival. Impressiona per la seva grandesa, per l’afició que té, per l’equip que té. Ara em tocarà ser a l’altre bàndol i intentarem impressionar els rivals”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();