fcb.portal.reset.password
El partit entre l'Apoel i el FC Barcelona es disputarà el 25 de novembre a les 20.45 h

El partit entre l'Apoel i el FC Barcelona es disputarà el 25 de novembre a les 20.45 h

Des d'aquest dilluns 10 de novembre, a les 10 del matí, i fins al dia següent, el dia 11, estarà obert el procés per demanar entrades per al partit de Lliga de Campions entre l’Apoel de Nicòsia i el FC Barcelona a terres xipriotes, que es jugarà el dimarts 25 de novembre a les 20.45 hores.

El procés és exclusiu per als socis del Club, i caldrà fer-ho a través d’un formulari disponible a la secció de Socis del lloc web del FC Barcelona. Cada soci pot fer una única petició d’entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que es vulgui viatjar junts.

1.200 entrades disponibles

Per a aquest partit, el FC Barcelona disposa de 1.200 entrades que tindran un preu únic de 110 euros. Com és habitual, el 85% d’aquestes entrades es repartiran entre els socis (816) i les penyes (204). La resta d’entrades es destinaran a compromisos esportius i institucionals del Club i als patrocinadors.

Sorteig el dia 12

Totes les sol·licituds es tractaran un cop hagi finalitzat el termini establert. En cas que hi hagi més peticions que entrades disponibles, el dimecres 12 de novembre se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. Tot seguit, entre el 12 i el 13, el Club es posarà en contacte amb els socis guanyadors, per fer el cobrament de les localitats i comunicar les instruccions de la recollida de les entrades.

Recordem que els socis alevins (menors de 6 anys) no podran demanar entrades per assistir a un partit fora de l’Estadi. A més, amb una única targeta de crèdit només es podran sol·licitar, com a màxim, vuit entrades. Cal tenir present que la recollida d’entrades haurà de ser presencial per al soci que hagi de gaudir-la. En el cas de no poder-la recollir, haurà de comunicar el nom de la persona, juntament amb el seu DNI, que amb l’autorització corresponent recollirà l'entrada en el seu lloc. Aquesta persona només podrà retirar fins a vuit entrades d’altres persones.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();