fcb.portal.reset.password

Entrades disponibles per a socis per al partit de Lliga entre l'Athletic Club i el FC Barcelona

Dilluns 26 de gener, des de les 10 hores, i fins dimarts 27 a les 19 hores, estarà obert el procés per demanar entrades per al partit de Lliga, corresponent a la jornada 22, entre l’Athletic Club i el FC Barcelona a l’estadi de San Mamés, que es jugarà el diumenge 8 de febrer (21 hores).

El procés és exclusiu per als socis del Club, i caldrà fer-ho a través d’un formulari disponible a la secció de socis del lloc web del Club, www.fcbarcelona.cat. Cada soci pot fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts.

85% per als socis i penyes

Per a aquest partit, el FC Barcelona disposarà d’un total de 610 entrades. Com és habitual, el 85% d’aquestes entrades es repartiran entre els socis (414) i les penyes (104). La resta d’entrades es destinaran a compromisos esportius i institucionals del Club i als patrocinadors.

En aquest moment no es disposa del preu final de les entrades, ja que l’Athletic Club no els ha fet oficials. Per aquest motiu es cobraran 40 euros en concepte de ‘reserva’, i en el moment de recollir l’entrada es podrà triar entre les categories dels preus existents i disponibles que hi hagi, i s’haurà de pagar, en el seu cas, la diferència entre el preu final de l’entrada escollida i l’import ja abonat en concepte de ‘reserva’.

Totes les sol·licituds es tractaran un cop hagi finalitzat el termini establert. En cas que hi hagi més peticions que entrades disponibles, el dimecres 28 de gener se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. Tot seguit, entre el 28 i el 29, el Club es posarà en contacte amb els socis guanyadors, per fer el cobrament de les localitats i comunicar les instruccions de la recollida de les entrades.

Recordem que els socis alevins (menors de 6 anys) no podran demanar entrades per assistir a un partit fora de l’Estadi. A més, amb una única targeta de crèdit només es podran sol·licitar, com a màxim, vuit entrades. Cal tenir present que la recollida d’entrades haurà de ser presencial per al soci que hagi de gaudir-la. En el cas de no poder-la recollir, haurà de comunicar el nom de la persona, juntament amb el seu DNI, que amb l’autorització corresponent recollirà l'entrada en el seu lloc. Aquesta persona només podrà retirar fins a vuit entrades d’altres persones.

[[BOTOVERMELL::ATHLETIC CLUB - FC BARCELONA++Sol·licitud d'entrades::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formathbilbao2015.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();